Belföld

Kiderültek a Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiteregető férfi budapesti elfogásának részletei

Mint arról korábban beszámoltunk Budapesten fogták el a közelmúlt legnagyobb futball-botrányainak kirobbantásában főszerepet játszó Football Leaks honlap portugál tulajdonosát, szerkesztőjét.

A Football Leaks keretében nyilvánosságra hozott, illetve egyes médiumokkal megosztott titkos dokumentumai alapján robbant ki többek közt az elmúlt évek legnagyobb visszhangot kiváltó botránya, Cristiano Ronaldo nemi erőszak ügye is. A német Spiegel cikkében megfogalmazott állítások főként az ötszörös Aranylabdás portugál futballsztár, és az általa a vád szerint megerőszakolt modell, Kathryn Mayorga titkos peren kívüli egyezségén alapultak, amit Pintónak minden jel szerint sikerült megszereznie..

A 30 éves portugál férfi, aki Erasmusos hallgatóként költözött Pestre jó pár évvel ezelőtt, a portugál rendőrség szóvivője szerint nem tanúsított ellenállást. Mostanra kiderültek az elfogás részletei.

A BRFK megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy a portugálok kedden adtak ki európai elfogatóparancsot a 30 éves férfi ellen, akit nyomozók egy VII. kerületi ingatlanban már másnap el is fogtak.

A rendőrök a helyszínen lefoglalták a férfi birtokában lévő bűncselekményből származható tárgyakat, és azonnal őrizetbe vették. A kiadatási eljárása már folyamatban van. A tényfeltáró eljárásokat a portugál hatóság folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik