Belföld

Vádat emeltek az újbudai gyilkos ellen, 69 szúrással végzett az áldozatával

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a fiatalember ellen, aki közel hetven késszúrással végzett egy ismerősével 2017 májusában Újbudán.

A vádirat szerint a 32 éves férfi három éve ismerte a nála néhány évvel fiatalabb áldozatát. Egy alkalommal konfliktusba keveredett az egyik ismerősével, ezért kirakták egy házibuliból. A férfi a sértettet hibáztatta a történtek miatt, ezért kerülték egymás társaságát.

Később kibékültek és egy XI. kerületi lakásban találkoztak, ahol italozni és drogozni kezdtek. A kora esti órákban azonban ismeretlen okból szóváltás, majd dulakodás alakult ki kettőjük között.

A férfi a dulakodás során eltörte a fiatal ismerőse orrát, majd magához vett egy legalább 10 cm pengehosszúságú kést és azzal  legalább 69 alkalommal megszúrta. A férfi a helyszínen életét vesztette. A 32 éves férfi ezt követően a holttestet beletette egy nagyméretű sportzsákba és azt a XI. kerület, Solt utca, Hajtány sor és Egér út által határolt fás-bokros területre vitte, és ott elásta.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés  miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt a törvény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntetni rendel.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik