Belföld

Felakasztottak a zuhanyzóállványra egy férfit Kiskunhalason

rendorseg(960x640)(28).jpg (Array)
rendorseg(960x640)(28).jpg (Array)

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 37 éves kiskunhalasi férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint zuhanyzóállványra akasztott fel egy férfit két és fél évvel ezelőtt Kiskunhalason.

Az ügy lényege szerint a férfi megjelent a sértett tanyáján. Leütötte a gazdát, majd a már eszméletlen állapotba került férfit felakasztotta egy udvari zuhanyzóállványra. A kiskunhalasi gyanúsított ezt követően magára hagyta a férfit és hazament.

Az eszméletlen állapotban lévő férfire az élettársa talált rá, aki azonnal orvosi segítséget hívott. A vezetékkel felakasztott férfi életét csak a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított a tettét bosszúból követte el, mert szerinte a férfi korábban meglopta a szüleit. A sértettnek az akasztás következtében életveszélyes sérülései keletkeztek.

A járásbíróság szökés, elrejtőzésé veszélye, továbbá a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának megakadályozása érdekében elrendelte a büntetett előéletű férfi letartóztatását.

A bíróság végzése ellen a gyanúsított és a védője is fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik