Belföld

Lekapcsolták a hódmezővásárhelyi striciket – videóval

A Csongrád megyei rendőrök kerítés  és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást egy szegedi nő és három társa ellen, akik egy 14 éves hódmezővásárhelyi lányt prostitúcióra vettek rá.

A rendelkezésre álló adatok szerint fiatal lányt a nő egyik társa randevú ürügyén egy szegedi lakásba invitálta tavaly áprilisban. Kábítószert adtak neki, majd rávették, hogy feküdjön le valakivel. A tevékenységből származó bevételt pedig elvették tőle.

A nyomozás megállapította, hogy a 22 éves gyanúsított és fiatalkorú társai egy másik szegedi lakásban is dolgoztattak. Az ott lévő másik nő szolgáltatásait hónapokig kínálták az interneten, majd az ebből származó pénz nagy részét szintén elvették.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói szerdán a 22 éves R. Editet Budapesten, míg fiatalkorú társait Sándorfalván és Hódmezővásárhelyen elkapták és őrizetbe vették.

Ellenük tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik