Belföld

„Ez volt a valóságszünet” – mondta a Momentum elnökségi tagja, és otthagyta az Echo TV adását

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja volt az Echo TV vendége hétfőn este, de nem tartott hosszan a szereplése, ugyanis pár perc után felállt és kisétált a stúdióból.

Mint mondta, az elmúlt hetekben rendszeresen vádolták őket azzal, hogy nem tiszták, és ő ma a valóságot vitte el a tévébe.

Ott volt nála a tételes kampányelszámolás, amit ott is hagyott a televízió munkatársainak, hogy vizsgálják meg.

Több mint ötszáz tétel van felsorolva. Fent van a honlapunkon is, és ezt az Állami Számvevőszéknek hónapokkal ezelőtt elküldtük

– fogalmazott.

Az ÁSZ állítja, a Momentum és a Párbeszéd nem volt együttműködő
A számvevőszék azt mondja, hogy hiába kértek be dokumentumokat a pártoktól.

Szerinte azzal kellene inkább foglalkozni, hogy Magyarországon már a leggazdagabb ember Mészáros Lőrinc, azaz Orbán Viktor, és ha az ő vagyonosodásáról kérdeznék, arról szívesen beszélne tovább is. De nem kérdezték.

Köszönöm szépen a meghívást. Azt szeretném kérni, hogy legközelebb akkor hívjanak, ha Mészáros Lőrincről lesz szó, az ő vagyonosodásáról. Önnek további sok sikert kívánok a kérdésekhez, ez volt itt a valóságszünet.

És már ott sem volt.

Fekete-Győrt akarták alázni, ezért beolvasták az ellenzéki követeléseket a köztévén
Az M1 híradójában úgy gondolták, van annyira fontos az ellenzékiek öt pontja, hogy be kell számolniuk arról, ha egy ellenzéki nem tudja azokat álmából felkeltve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik