Belföld

Úton a Fidesz-csekk, Orbán újra pénzt kér

Már kézbesítik a levelet, amelyben a kormányfő adakozásra kéri támogatóit.

A Magyar Idők szerint január közepéig minden érintett megkapja a levelet, amely az EP-választás tétjére hívja fel a figyelmet, a csatolt csekken pedig a címzett hozzájárulhat a Fidesz erőfeszítéseihez.

Mint korábban megírtuk, Orbán Viktor levelét csak azok kapják, akik erre korábban felhatalmazást adtak, de a Fidesz korábbi közleménye alapján a tartalma nagyjából ismert. A levél szerint a közelgő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint korábban bármikor.

Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék Brüsszelt képviseli Magyarországon, míg a levél szerint inkább olyan képviselők kellenek, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A csatolt csekk segítségével lehet hozzájárulni ahhoz, hogy a Fidesz

sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit.

Orbán Viktor legutóbb egy éve, tavaly januárban kért pénzt  levélben támogatóitól, akkor a Soros György elleni kampányhoz.

A Magyar Idők úgy tudja, akkor másfél-két hónapon át kapott csekkes befizetéseket a nagyobbik kormánypárt. Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tavaly január végén azt mondta a kormánylapnak, hogy négy hét alatt több mint 36 ezren válaszoltak és mintegy 186 millió forintot utaltak a számlaszámra. Korábban persze arra is volt példa, hogy Orbán Viktor éppen Soros Györgytől kért pénzt.

Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
Tízezer dollárt kapott a levél után Sorostól.

Kiemelt fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik