Közélet

Orbán Viktor levélben kér pénzt a Fidesz-szavazóktól

Arra, hogy megvédjék az országot „Soros György tevékenységével szemben”.

Levélben keresi meg Orbán Viktor miniszterelnök azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – ezt a kormánypárt írja közleményében.

Orbán a levélben „szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon” – közölte a Fidesz. Hozzáteszik: a levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit (aki nem hiszi, kattintson ide).

A 444 megszerezte a levél teljes szövegét, tényleg azt írja benne Orbán Viktor, hogy „a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország megmaradhat-e magyar országnak”. A miniszterelnök szerint „Soros György nyílt támadást intézett Magyarország ellen, kiépített ügynökszervezet-hálózat és szinte korlátlan anyagi erőforrás áll a rendelkezésére”.

Orbán levelében az áll: meg kell védeni az eredményeket, mert „mára Magyarország jobban teljesít”, „ez kerülhet most veszélybe, ha nem cselekszünk”.

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk

– kéri a miniszterelnök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik