Belföld

Több mint egy hónapig élt megölt, oszló barátjával egy pécsi férfi

Több mint egy hónapig élt a megölt barátjával egy pécsi férfi. Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi összeveszett a cimborájával és a vita odáig fajult, hogy leszúrta. Ruszák László, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati vezetője a Zsaru Magazinnak nyilatkozott a szörnyűség részleteiről.

Lakossági bejelentés alapján Pécsett, a Mohácsi úton találták meg holtan a járőrök az 57 éves helybéli férfit november 24-én 18 óra 59 perckor, holtteste erősen oszló állapotban volt

– nyilatkozta az alezredes.

A házban élő M. László elmondta a járőröknek, hogy a későbbi áldozat a fölötte lévő lakásnak a kulcsát szerette volna elkérni tőle, amikor épp vacsorázott. Szóváltásba keveredtek, majd többször megütötte egy vállfával. Végül pedig hasba szúrta a szalonnázókéssel.

Ezután a halott férfit egy felfújható gyerekmedencébe csavarta, majd később egy szőnyeget is rátett a holttestre. Mosószerrel körbe szórta, hogy tompítson a kellemetlen szagon, ami egyre elviselhetetlenebbé vált

– tette hozzá Ruszák.

A férfi azt mondta, hogy azért nem értesítette a mentőket és a rendőröket, mert sokkot kapott.Vallomása szerint, ha a járőrök nem találják meg a holttestet, akkor napokon belül eltüntette volna. A ház mellett található mocsaras területen akarta volt barátja tetemét elrejteni. A letartóztatásban lévő M. László ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik