Belföld

Ceglédi szexuális erőszak: őrizetbe vették a 4 éves kislány édesapját

Édesapja erőszakolhatta meg a négyéves ceglédi kislányt október elején. Az apát ma délelőtt fél 12-re idézték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves férfit, majd azonnal őrizetbe is vették a kihallgatása után. A Pest Megyi Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a letartóztatására.

Megkerestük a rendőrséget, hogy elkészültek-e már a  DNS-vizsgálatok, és ez alapján döntöttek-e az apa őrizetbe vétele mellett, de a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak bővebb tájékoztatást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást október hetedikén ismeretlen tettes ellen. A kislányt kórházba vitték, a gyámhatóság pedig azonnal kiemelte a családból a kisebbik gyermeket. Az eset után a kislány édesapjától, nagypapájától és nagybátyjától is DNS-mintát vettek..

A szülők tagadták az erőszakot. Azt állították, hogy a kislány veszélyes helyen játszott és magára rántotta a több száz kilós súlyt.

A nyomozók többször is hazugságvizsgálatnak vetették alá család férfitagjait. Az elmúlt pár hétben pedig többször is kimentek szakértőkkel a helyszínre, hogy rekonstruálják a szülők által elmondottakat. A nyomozás során összegyűjtött adatokból pedig arra a következtetésre jutottak, hogy nem baleset történt, hanem a saját apja erőszakolhatta meg a picit.

Ma fél 12-re kellett bemennie az apukának a kapitányságra. Az őrizetbe vételével kapcsolatban egyelőre semmit nem tudok mondani. Most hívott kislány apjának az ügyvédje, hogy menjek fel a kocsiért Budapestre, még úton vagyok

– mondta lapunknak annak a műhelynek a tulajdonosa, akinél az apuka dolgozik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik