Belföld

Előbb kielégítette, majd poroltóval verte alkalmi szexpartnerét egy fiú

porolto(210x140)(1).jpg (poroltó)
porolto(210x140)(1).jpg (poroltó)

Rablás és más bűncselekmény miatt indult eljárás egy férfi ellen, aki előbb kielégített, majd kirabolt egy alkalmi szexuális kapcsolatra vágyó másik férfit.  A Pécsi Járásbíróság 5 év börtönre ítélte O.K. vádlottat rongálás és rablás miatt. Az ügyész, a vádlott és a védő fellebbezése folytán indult másodfokú eljárásban a Pécsi Törvényszék 4 évre enyhítette a férfi büntetését.

O. K. alkalmi szexpartnert keresett. Amikor észrevette a fiút megállt mellette a kocsijával. Rövid beszélgetést követően a fiú beszállt a férfi kocsijába. A táskáját pedig melyben egy porral oltó készülék volt a hátsó ülésre dobta. Miután fiú és a kuncsaft egymás pénzért történő kielégítéséről megállapodtak megálltak egy kivilágítatlan füves, bokros területen.

A fiú ekkor ekkor kielégítésébe kezdett, majd kérte a megállapodott 1.500 forintot a férfitól. Miután a férfi átadta a pénzt, a fiú hirtelen kivette a gépkocsiból a sértett 31 ezer forint értékű indítókulcsát, majd fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem ad neki több pénzt, akkor megöli.

A férfi odaadta a hamutartóban lévő 600 forintot is, de a kulcsot továbbra sem kapta vissza. Ezt követően megpróbálta elvenni tőle, de nem járt sikerrel. Ekkor a elővette a poroltót, majd megfenyegette a férfit, hogy megöli és elássa, ha nem ad több pénzt neki.

A fiú ezt követően lefújta áldozatát a poroltóval. A férfi kicsavarta a fiú kezéből a készüléket, és elkezdte fújni vele. Miután kifogyott a készülék megijedt és felajánlotta a fiúnak, hogy kiveszi a pénztárcáját a kocsiból és ad neki még pénzt. Átadott 3 ezer 500 forintot, de a fiú ezt is kevesellte, és el akarta venni a kuncsaftól a telefonját.

A férfi végül beült a kocsijába és értesítette a rendőröket. A fiú pedig mintegy levezetésként megrongálta a sértett gépkocsiját. A férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A fiú közel százezer forint kárt okozott a férfinak azzal, hogy lenyúlta kulcsot és megrongálta a kocsit.

Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik