Belföld

Véresre verte egy budapesti szakács a konyhai kisegítőt, mert elégedetlen volt a munkájával

Kinai-szakacs(960x640)(1).jpg (kína, szakács, főzés, )
Kinai-szakacs(960x640)(1).jpg (kína, szakács, főzés, )

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat egy 34 éves, szakács ellen, aki ököllel esett a konyhai kisegítőnek a tavalyi bugaci fesztiválon mert elégedetlen volt a munkájával.

A 34 éves budapesti férfi szakácsként dolgozott a fesztiválon egy gyrost árusító bódéban. Ugyanezen a helyen dolgozott kisegítőként a sértett is, akivel délelőtt szóváltásba keveredett, mert szerinte nem megfelelően dolgozott.

A vita során férfi a nyakánál fogva kirángatta a fabódé mögötti füves területre a segítőjét, hogy ott rendezzék a nézeteltérést. Odakint a férfi ököllel ütlegelni kezdte a munkatársa arcát, fejét, amitől ő a földre esett, de a szakács még ott is folytatta a bántalmazást és legalább 5-6 ökölcsapást mért rá.

Kis idő múlva a közelben dolgozók szétválasztották őket, de fél óra elteltével a férfi ismét nekitámadt a férfinek, aki ezúttal védekezésképpen ököllel megütötte őt. Erre azonban további 2-3 ökölütés volt a szakács válasza. A sértett szája és jobb szeme alatti bőr felhasadt és vérezni kezdett, míg arca jobb oldalán pápaszem hematómája alakult ki.

Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását kérte a garázda szakácsra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik