Németh Szilárd a Fidesz vezetői közül talán a leginkább kedvelhető figura. Ez egyrészt azért van, mert Németh minden porcikájából árad az őszinteség, és kifejezetten jó ízlése van az étkezésben, amelyet nem korlátoz be az erre a területre sokszor jellemző sznobizmus. (Harmadrészt pedig ki ne álmodozott volna arról, hogy SZDSZ-es csepeli könyvtárosból egyszer a Fidesz vezetésében köt ki)
És mielőtt valaki azon gondolkodna, hogy ez irónia volt-e, nem, nem az, a magyar konyha talán legérdekesebb része áll a belsőségek, a pacal és a főtt állatfejek fogyasztásából, Németh pedig ennek szinte követhetetlen nagymestere.
Most épp főtt birkafejet evett a birkozóakadémián, de olyan átszellemült boldogsággal, ahogy más nem is nagyon tudná.
A birkapörkölt legfinomabb része
Múlt hét végén, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia bokrétaünnepén, Szabics Lajos karcagi barátunk birkapörköltjével a birkózók is hozzájárultak a bárány- és birkahús fogyasztás növeléséhez. A bárányok akkor még hallgattak, most hétvégén ők következnek.http://barihus.hu/
Közzétette: Németh Szilárd – 2018. december 7., péntek
Németh, ahogy arra az ismét szó is utal, nem először eszik birkafejet. Hanem másodszorra. Legalább.