Belföld

Szexuálisan bántalmazott egy 12 éves lányt, többször nyilvánosan magához nyúlt egy zalaegerszegi fiú

Egy 17 éves  fiú a 2017. év nyarától a 2018. május 3. napjáig tartó időszakban  legkevesebb 10 alkalommal megjelent a zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskolánál ahol, a kerítés mellől leste az iskolás lányokat, közben nemi vágyának a kielégítése céljából önkielégítést végzett. Ugyanígy tett akkor is, amikor  egy alkalommal a zalaegerszegi Dózsa György utcai általános iskola melletti parkolóból figyelte  a gyerekeket — közölte a Zala Megyei Főügyészség kedden.

2018. március 5.-én  kora este  a zalaegerszegi  Liszt Ferenc Általános Iskolától követett egy  hazafelé tartó 12 éves kislányt, akit a lépcsőházban utolért, lefogta, benyúlt a kabátja alá és  a ruházatán keresztül a felsőtestén, a fenekén, illetve a szeméremtestén tapogatta. A kislány szabadulni próbált, kiabálni kezdett, mire  a fiú   a helyszínről elmenekült.

2018. február 28.-án dél körül Zalaegerszegen, a Balatoni útra vezető  járda szakaszon  önkielégítést végzett  egy  vele szembejövő kislány előtt, május 3.-án pedig a zalaegerszegi  Hegyalja úton  mutogatta nemi szervét három padon ülő  kiskorú lány előtt.

Egy alkalommal Zalaegerszegen, a Fejér György utcától követett egy kiskorú leányt, és több alkalommal megtapogatta a fenekén.

A Zala Megyei Főügyészség a fiú ellen a Zalaegerszegi Törvényszéken  szexuális erőszak bűntette és  szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik