Belföld

Kifosztotta az édesanyját, a pénzből pedig ebédelni vitte a szerelmét

Édesanyja tatabányai lakásába tört be egy 22 éves férfi. V. Sándor arany nyakláncokat, fülbevalókat és játékgépet vett magához, majd lelépett a helyszínről.

Az asszony amikor észlelte a betörést, azonnal értesítette a rendőrséget. A tatabányai rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, a nő fiát.

V. Sándort előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a lopott értékeket eladta, a pénzből pedig ebédelni vitte a barátnőjét, valamint ruhákat vett neki.

Az üggyel összefüggésben a nyomozók V. Sándor barátnőjét, a 22 éves F. Alexandrát is gyanúsítottként hallgatták ki orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság V. Sándort őrizetbe vette. A nyomozók egy tatabányai zálogházban megtalálták az ellopott ékszereket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a kifosztott édesanyának..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik