Belföld

Vádat emeltek az ásotthalmi gyilkos ellen

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az ásotthalmi férfival szemben, aki idén nyáron pezsgősüveggel esett a lakótársának.

A férfi és a lakótársa egy ásotthalmi tanyán élt. Mindketten a közeli erdészetben dolgoztak és munka után rendszeresen nagy mennyiségű szeszesitalt fogyasztottak. Ezért és a pénztelenség miatt rendszeresek voltak a balhék közöttük.

A vádlott június 1-jére virradó éjszaka felébredt. Nem tudott visszaaludni, ezért úgy gondolta, hogy tovább folytatja az italozást és fel akarta ébreszteni a lakótársát, hogy ne kelljen egyedül innia. A lakótársa azonban nem akart felkelni.

A férfi ezen úgy felidegesítette magát, hogy levett a szekrényről egy pezsgősüveget és legalább három alkalommal fejbe vágta az ágyon ülő lakótársát. A férfi ezt követően a magatehetetlen áldozat testét a szobából a bejárati ajtóig vonszolta, majd otthagyta és lefeküdt aludni. A lakótársa koponyatörés és a kemény agyburok alatti vérzés miatt néhány órán belül elhalálozott. Életét azonban a gyors orvosi segítség esetén még meg lehetett volna menteni. A főügyészség a vádlottat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik