Belföld

Halálra késeltek két kamaszt Ózdon – édesanyjuk életéért küzdenek

Halálos késelés történt Ózdon. A mentők a helyszínen két gyermeket találtak, akiknek az életét már nem tudták megmenteni. Édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett.

A Borsod Online tájékoztatása szerint egy férfit is találtak a lakásban, akinek szintén vannak sérülései, valószínűleg ő lehetett a késelő.

A lap azt a tájékoztatást kapta László Zsókától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársától, hogy a két felnőtt ellátása folyamatban van.

A Borsodi Rendőrfőkapitányság szóvivője, Dobi Tamás lapunknak azt mondta, hogy a nő élettársa volt az elkövető. Az elsődleges adatok szerint hétfőn 12 óra előtt egy 31 éves férfi késsel megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi megsebesítette 43 éves élettársát is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrség elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Úgy tudjuk, hogy a férfi magával is végezni akart, ezért kórházba vitték.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik