Belföld

Családi tragédia: bosszúból ölték meg a békásmegyeri óvónőt

Az óbudai gyilkosságot elkövető 67 éves L. József a beismerő vallomásában azt állította, hogy korábbi sérelmei miatt ölte meg az óvónőként dolgozó asszonyt. Az RTL  Klub úgy tudja, hogy egy családi tragédia húzódik meg a brutális gyilkosság mögött. Az elkövető állítólag azért végzett Hajnalkával, mert nem tudta elviselni, hogy a lánya az áldozat fiával jár és a családhoz is költözött.

A csatorna értesülései szerint a bódult állapotban lévő 67 éves férfi magával is végezni akart a gyilkosság után, de a rendőrök elfogták. Megkerestük a mentőket, hogy igaz-e, hogy kórházba vitték a gyanúsítottat, az alábbi választ küldték:

Nem vizsgáljuk a különböző helyszíneken, különböző időpontokban történő mentőhívások közötti ilyen összefüggéseket, így kérdéseire nem tudunk válaszolni.

Az elkövető személyautóval próbált meg elmenekülni a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák felvételei alapján találták meg a III. kerületi Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. A 67 éves budapesti L. József fegyverrel a kezében ült a kocsiban, amikor elfogták.

A férfi már a helyszínen beismerte a bűncselekményt. Ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. Az ügyben eljáró nyomozási bíró  várhatóan pénteken dönt majd a letartóztatásáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik