Belföld

Kétgyermekes édesanyát lőtt arcon gázfegyverrel a szombathelyi trafikrabló

Mint arról korábban beszámoltunk kiraboltak egy dohányboltot kedd este Szombathelyen. Seffer Lilla őrnagy tájékoztatása szerint az ismeretlen férfi este fél tíz körül bement a szombathelyi Zanati úton lévő dohányboltba, ahol az eladót, gázriasztó fegyverrel fenyegetve, a bevétel átadására kényszerítette, majd gyalog elmenekült. Mostanra kiderültek a részletek. A 112press.hu információi szerint egy kétgyermekes anyuka dolgozott a trafikban, amikor történt a rablás.

 Az eladónő éppen söpört, amikor belépett a maszkot viselő férfi. A férfi elővette a fegyvert, majd “Add a pénzt!” – kiáltással követelni kezdte a pénzt. A nő higgadtan felelt, hogy rendben van, de hátra kell mennie érte a pult mögé. A férfi ekkor közelről, indokolatlanul arcon lőtte a gázfegyverrel.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a fegyveres rabló megtalálásához. Az elkövető 40-45 év körüli, 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik