Belföld

Agyonvertek egy idős férfit a Maglódi úti börtön előtt

Börtönrács (Array)
Börtönrács (Array)

A vádirat szerint a 32 éves nő tavaly szeptemberben a Budapesti Fegyház és Börtön X. kerület, Maglódi úti egyik objektumához ment azért, hogy az ott jogerős büntetését töltő volt élettársával kapcsolatba lépjen.

A nő járdáról kiabált be a férfinak a büntetés-végrehajtási intézetbe, amikor a közelben lakó és éppen arra járó 75 éves sértett rászólt, hogy a hangoskodást hagyja abba.

A nő ekkor trágár szavakkal szidalmazni kezdte, majd odalépett hozzá és többször ököllel arcon, illetve fejen ütötte őt. Az idős férfi az ütések következtében a földre esett, és a fejét az aszfaltba ütötte.

A nő az eszméletlenül fekvő sértettet hátrahagyva, távozott a helyszínről. A cselekményt észlelő járókelők értesítették a mentőket, akik a férfit kórházba szállították, azonban a szakszerű orvosi ellátás ellenére, a bántalmazás következtében elszenvedett súlyos fejsérülései miatt pár nappal később életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség halált okozó testi sértéssel vádolja a többszörösen büntetett előéletű nőt, aki akár 12 évet is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik