Belföld

Csaknem meglincseltek egy gyereket elütő nőt

Encsen kis híján megismétlődött az olaszliszkai tragédia.

A baleset szombat délután történt, a boon.hu az olvasói jelzései alapján most írta meg, miként támadtak a gyereket elütő nőre Encsen, ahol csaknem lincselés alakult ki. A nőnek a fogát kiverték, autóját megrongálták.

Encs Fügöd várásrészén a kisgyermekek gyakran játszanak az út szélén, szaladnak ki az úttestre, felnőtt felügyelet nélkül. A helyi nő is tudta ezt, óvatosan közlekedett, de a kislány takarásból lépett elé, nem tudta elkerülni a balesetet.

Azonnal kiszállt az autóból, hogy a gyerek segítségére siessen, de a  kislány összeszaladó rokonsága a nőre támadt, bántalmazták és az autóját is megrongálták, a vele lévő vejét fojtogatták.

A portál kérdésére a megyei rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy az 52 éves helyi nő bántalmazása után, a bejelentést követően néhány percen belül kiérkeztek a rendőrök. A dühös helybelieket megnyugtatták, a nőt szolgálati autójukba ültették, a mentőszolgálat munkatársai pedig kórházba vitték a súlyosan sérült gyermeket.

A rendőrök a sofőrt ért bántalmazás miatt egy 19 és egy 27 éves helyi férfit állítottak elő. Gyanúsítottként hallgatták ki őket rongálás, garázdaság és testi sértés megalapozott gyanúja miatt, majd mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik