Belföld

Németh Szilárd három év alatt sem tanulta meg kimondani a Migration Aid nevét

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje ezentúl monitoringozni fogja a Soros-pénzek hazai áramlását, egyúttal az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt.

A szervezet honlapján azt írja, nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de külön szégyen, hogy Magyarországon vezető politikus lehet egy olyan ember, aki három év alatt sem tanulta meg kimondani a Migration Aid nevét.

Így aztán nem csodálkozunk azon sem, hogy Németh azzal sincs tisztában, mi dolga az ügyészségnek. Az, hogy törvénysértésekkel foglalkozzon. Márpedig a Migration Aid minden téren jogkövető magatartást tanúsít. Ugyanis pénzt elfogadni nem törvénysértés – még akkor sem lenne az, ha Sorostól fogadnánk el, de nem tesszük -, ahogy az sem törvénysértés, ha nincs adófizetési kötelezettségünk

– fogalmaztak.

Hozzátették, az minden magyar állampolgár alapvető joga, hogy pártot alapítson. Az Éjjeli Őrség bejegyzési dokumentumait már a bíróság vizsgálja.

Bepörgött a Fidesz amiatt, hogy párttá alakulna a Migration Aid
Kezdeményezik a parlament igazságügyi bizottságánál, hogy vegye napirendre „a migránspárti Soros-párt” ügyét.

Mindezek ellenére, ha az ügyészség úgy érzi, bármi dolga van velünk, szeretettel várjuk őket. A Fidesznek a tegnapi pofon után készül egy újabb, mert végre arról is lesz hivatalos papírunk, hogy teljesen legálisan működünk, és semmi közünk Soros pénzéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik