Belföld

Internetes társkeresőkön vadászott áldozataira

A nő utána elbódította és kifosztotta partnereit.

A fiatal nő különböző internetes társkereső oldalakon regisztrált, egy nem őt ábrázoló fényképpel, álnéven. 2018. szeptember elején kapcsolatba lépett egy férfival. Leveleztek, telefonszámot cseréltek, majd a margitszigeti szökőkútnál találkozót beszéltek meg.

A nő a találkára magával vitt egy műanyag flakont, amelyben bódító hatású szer volt, ezt átadta a férfinak, arra kérte, egyszerre hajtsa fel. A sértett kiitta az italt, majd hamarosan elveszítette eszméletét.

A nő ekkor átkutatta a férfi ruháját, a zsebéből egy mobiltelefont, a nyakából egy nyakláncot elvett, majd eltűnt. A sértett csak másnap reggel tért magához a margitszigeti padon. Orvoshoz került, mert még mindig zavart állapotban volt.

A nő másnap egy másik, hasonló módon megismert és elbódított partnere értékeit is megszerezte, de az a férfit a rosszulléte miatt már kórházba kellett vinni.

A budaörsi rendőrök a nőt szerdán egy szórakozóhelyen fogták el. A gyanúsított táskájában gyógyszereket és feloldott gyógyszerrel teli üveget találtak.

A budaörsi ügyészség indítványozta a nő letartóztatását, hogy a nyomozás sikerét a bizonyítékok elrejtésével ne veszélyeztesse, újabb bűncselekményt ne kövessen el és ne rejtőzzön el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik