Belföld

Soroksári gyilkosság: összeomlott az özvegy

A rendőrségen fényképeket mutattak neki a feltételezett gyilkosról.

A gyanúsítottról mutatott képek borzasztóan felzaklatták, teljesen kikészült, elsírta magát Kardos Lajos. Arról kérdezték, ismerte-e a gyilkossággal nemrég meggyanúsított R. Szilvesztert ő vagy a megölt felesége – írja a Bors. 

Az özvegy a lapnak azt mondta, tulajdonképpen ezt az egy kérdést járták körül a nyomozókkal.

Akárcsak korábban Krisztina szülei, én is mindkét kérdésre nemleges választ tudtam adni. A sajtóból én is értesültem róla, hogy az elmúlt éveket börtönben töltő férfi letétjében megtalálhatták Krisztina telefonját, és hogy R. Szilveszter állítólag egy cetlire felírta a feleségem nevét és meggyilkolásának dátumát.

Erről azonban semmit sem árultak el neki a nyomozók. Az özvegyet elkísérte ügyvédje is, aki elmesélte, hogy a meghallgatáson négy fotót mutattak a gyanúsítottról.

Az első egy fiatalkori fekete-fehér kép, amely 1995 decemberében készült. Aztán egy 2012-est. Ezen még nem volt szakálla. Utána két 2018-as képet. A frissebbeken sem és a régieken sem ismerte fel semmilyen módon.

A soroksári futónő férje: Nem akarom látni azt a férget
„Amit csinálni szeretnék, azt a társadalmi együttélés szabályai lehetetlenné teszik. Innentől kezdve nincs értelme találkozni vele” – mondja az öt évvel ezelőtt meggyilkolt nő férje a gyanúsítottról, akit öt év után hallgattak ki.
Újabb fejlemény a soroksári gyilkossággal kapcsolatban
Egy férfi állítólag saját maga sétált be a kapitányságra, hogy vallomást tegyen. A rendőrség azonban továbbra is R. Szilvesztert gyanúsítja a gyilkossággal.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik