Belföld

Drogkereskedőkre csaptak le – videó, fotók

Hasist és marihuánát árultak. Letartóztatták őket.

Összehangolt akció keretében Baján és Kiskőrösön fogtak el egy 24, illetve egy 64 éves férfit – közölte a rendőrség. A nyomozás adatai szerint a fiatalabb gyanúsított rendszeresen kábítószert szerzett be és értékesített különböző helyeken úgy, hogy utasította az idősebb társát, mikor, mennyi és milyen kábítószert adjon át a vásárlóknak.

Szeptember 1-jén a 24 éves férfi Pécsre küldte, hogy drogot adjon át egy pécsi férfinak, akit azonban elfogtak és több mint egy kiló marihuánát találtak nála.

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevonásával egy bajai droglerakatként szolgáló telephelyen fogták el az egyik, Kiskőrösön pedig a másik gyanúsítottat.

A telephelyen 2100 gramm hasist, az épület előtt parkoló autóban 2300 gramm marihuánát, a drog adagolásához használt gumikesztyűt, tárolóedényt, csomagolóanyagot, digitális mérleget találtak.

bty

A 24 éves gyanúsítottnál tartott házkutatáskor több ezer eurót, mobiltelefonokat és SIM kártyát is lefoglaltak. A bíróság a napokban mindkettőjük letartóztatását elrendelte.

Képek: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik