Belföld

„Megdöglötök, nem viszitek el az asszonyt”

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 09. 24. 09:57

Ezt kiabálta a sajóládi férfi a rendőröknek. Őt vitték el.

Tavaly augusztusban három rendőr ment Sajóládra, hogy segítsen a vádlott feleségének, aki férje agresszív viselkedése miatt kislányával együtt el akarta hagyni közös lakásukat. Miközben a nő csomagolt, anyósa azzal fenyegette a rendőröket, hogy

meg fognak dögleni, fel fogja őket jelenteni.

Időközben hazatért a férj, aki agresszívan viselkedett feleségével, ezért a rendőrök a nőt és gyermekét beültették a szolgálati autóba. A férfi többször próbálta kinyitni a rendőrautó ajtaját, amit két rendőr testi kényszerrel akadályozta meg.

A férfi trágár szavakkal, üvöltözve szidta a rendőröket, nem tett eleget a felszólításuknak, előbb egy nagy kövel fenyegette őket, majd előhozott egy kapát. Azzal hadonászva kiabált a rendőrök felé, hogy

megdöglötök, nem viszitek el az asszonyt.

A férfi ezután a felemelt kapával az egyik rendőr felé indult, aki a támadót csak úgy tudta megállítani, hogy többszöri felszólítás után a maroklőfegyverét elővette, készenléti állapotba helyezte, ráfogta a férfira, aki szitkozódva eldobta a kapát és elmenekült.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt a 28 éves férfi és 49 éves anyja ellen felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak, illetve bűnsegédi minőségben elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt. Az ügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztést, míg az anyjával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.