Belföld

Kalapáccsal ütötte, taposta, verte a nőt a férfi

Megkötözte élettársát, nem tudta elviselni, hogy szakítottak.

A konyári férfi volt élettársát megverte, megkötözve tartotta. Csaknem három évig élettársak voltak, de kapcsolatuk megromlott, mindennaposak voltak a veszekedések, a nő bántalmazása. Az asszony 2018. május 18-án szakított, budapesti ismerőséhez költözött, de a vádlott rendszeres telefonhívásaira és unszolására,  május 21-én visszatért a férfihoz.

Amikor hazaérkeztek Konyárra, a vádlott kérdőre vonta a nőt, hogy hol, kinél volt. Egyre indulatosabb lett, arcon ütötte, a combjába, gyomrába taposott, többször megfenyegette, hogy megöli. Miután az asszony felült az ágyra, ököllel megütötte az orrát és egy kalapácsot vett magához. Az asszony félelmében az ágyneműt húzta magára, de a vádlott így is többször megütötte.

Nem akarta, hogy a nő elmenjen, ezért ragasztószalaggal a csuklóit, lábait szorosan összekötötte, a száját beragasztotta, és távozott. A sértettnek idővel sikerült lábait kiszabadítania, kijutott a házból és a vádlottól való félelmében a közelben lakó testvéréhez ment.

A sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, de figyelemmel a bántalmazás módjára, eszközére és a sérült testtájékokra, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés okozására irányult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő visszaeső vádlott ellen személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat. A vádiratban halmazati büntetésül börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett arra, hogy a járásbíróság az elkövetéshez használt kalapácsot kobozza el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik