Belföld

Hazacsábította, megverte, megkötözve tartotta volt párját egy konyári férfi

Emberrablas(1)(430x286).jpg (Array)
Emberrablas(1)(430x286).jpg (Array)

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a szakítást követően haza csábította volt élettársát, majd megverte, és a házban megkötözve tartotta.

A férfi és a nő közel három évig élettársak voltak Konyáron, a mindennapos  veszekedések és a férfi agresszív viselkedése miatt azonban egy idő után megromlott a kapcsolatuk.

Május közepén az asszony véglegesen megszakította az élettársi kapcsolatot, és a budapesti ismerőséhez költözött. A férfi rendszeres telefonhívásai és unszolása hatására néhány nappal később visszatért a férfihoz. A kora délutáni órákban érkeztek meg Konyárra, ahol a házban a férfi kérdőre vonta a nőt, hogy az elmúlt napokban hol, és kinél tartózkodott.

A beszélgetés során a férfi egyre indulatosabb lett, és többször is megütötte a nőt. Az egyre dühösebb férfi akkor sem hagyta abba a bántalmazást, amikor az asszony már  a földre került:  a combjába és a gyomrába taposott, majd megfenyegette, hogy megöli.

Amikor az asszony felült az ágyra, a férfi ököllel orrba vágta, majd egy kalapácsot vett magához. Ezt látva az asszony magára húzta az ágyneműt, de a férfi tovább ütötte. A férfi nem akarta, hogy az asszony elmenjen, ezért ragasztószalaggal mindkét csuklóját és lábát szorosan összekötötte, majd beragasztotta a száját, és elment a házból.

A nőnek sikerült kiszabadítania a lábait, és a táskájában lévő kulccsal kijutott a házból. Ezt követően félelmében a testvéréhez menekült.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik