Belföld

Hadházy Ákosnak nagy szolgálatot tett a TV2

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 09. 21. 07:22

A politikus felesége levideózta a kormánypárti tévéseket, akiket feljelent.

Hadházy Ákos csütörtökön aláírásgyűjtő akciót indított és rögtön voltak náluk hívatlan látogatók. A független képviselő Facebook-oldalán tette közzé, miként jelentek meg otthonánál éppen az Európai Ügyészséghez csatlakozást kikényszerítő aláírásgyűjtés elindításának napján a kormánypárti tévések.

A TV2 stábja bement a kertjébe, onnan filmezték házát, családját. A politikus szerint ez

a dezinformációs diktatúra tökéletes bemutatására is alkalmas: a „Tényekben” nyilván egy újabb rágalmazó „hír” fog megjelenni a családomról a kormány számára kínos téma helyett.

Közbevetés, megjelent. Andy Vajna csatornája nagy terjedelemben számolt be arról, milyen komoly összetűzésbe kerülhetett Hadházy az egyik szomszédjával. Az „áldozat” nem vállalta arcát, de azt állította, a politikus meg akarta akadályozni beköltözését.

Hadházy Ákos ezt ugyan rágalomnak nevezte, de tudatta, mégis nagyon boldog. A felesége ugyanis a tévés zaklatókról videót készített, amit meg is osztott azzal a szöveggel, hogy most értette meg igazán férjét. Azt gondolta, politikusként szélmalomharcot hív, jobban örült volna, ha ismét állatokat gyógyít.

Ma viszont úgy làtom, amelyik politikust ennyire támadják, hogy a kertjén belülre beküldik a tv-stábot, ami nyilvánvalóan birtokháborítás, ezzel együtt nyilvánvalóan feljelentjük őket és nyilvànvalóan megnyerjük a pert ( nyilvánvalóan évek múlva), hát itt kezdtem el úgy gondolni, hogy bizonyára van értelme Ákos munkájának, máskülönben maximum kinevetnék, de békén hagynák. Büszke vagyok a férjemre és kitartok mellette!  😍

 

Hadházy a tévések megjelenése előtt egy interjúban egyebek mellett az Elios-üggyel magyarázta, miért lenne fontos csatlakozni az Európai Ügyészséghez. Szerinte Tiborcz Istvántól egy független ügyész elég gyorsan eljutna Lázár János, majd a miniszterelnökhöz.

Fotó: Vadnai Szabolcs/24.hu
Hadházy: Orbánnak minden oka megvan a félelemre
Ma indul a képviselő aláírásgyűjtése. Célja 1 millió szignó, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez.

Kiemelt kép: MTI/Varga György

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.