Belföld

Megtámadtak egy kalauzt

kalauz(1)(1)(960x640).jpg (Array)
kalauz(1)(1)(960x640).jpg (Array)

Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járási Ügyészség az ellen a hosszúpályi férfi ellen, aki részegen kötekedett a vonaton az utasokkal, majd bicskával fenyegette a kalauzt.

A férfi április 2-án Konyár-Sóstón szállt fel a Nagykereki és Debrecen között közlekedő személyvonatra. Az ittas férfi provokálni és kiabálni kezdett az utasokkal.  A kalauz ezt követően felszólította, hogy szálljon le a következő megállónál. A részeg férfi nem szállt le, hanem elővett egy bicskát, és a vele szemben álló kalauz felé tartotta, majd kijelentette, hogy nem fog leszállni.

A kalauz megpróbálta elvenni a férfitól a kést, ezért dulakodni kezdtek Az utasoknak végül sikerült lefogni a férfit, és elvették tőle a bicskát. Az agresszív férfi még ezek után sem volt hajlandó leszállni, elővett egy eldobható borotvát, és azzal hadonászott. A férfi végül az utasok határozott felszólítására szállt le a vonatról.

A kalauz 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés vétsége miatt kérte a vádlott megbüntetését.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség  felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen- Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a kalauzra támadó férfira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik