Belföld

Borzalmas dolgokat tehettek a kislánnyal a vízilabdázók

csalad-eroszak-bantalmazas(1)(210x140).jpg (Array)
csalad-eroszak-bantalmazas(1)(210x140).jpg (Array)

Mint pénteken megírtuk, a TV2 információja szerint vízilabdázók voltak azok a sportolók, akik a rendőrségi feljelentés szerint hónapokig zaklattak szexuálisan egy tizenegy éves kislányt. Az egyikük egy olimpiai bajnok, a másikuk egy családapa. Az eset állítólag egy Budapest-közeli sportegyesületben történt, az egyik zaklató a kislány edzője volt a gyanú szerint.

Az ügyet kirobbantó Blikknek nyilatkozott a most tizenhárom éves kislány ügyvédje, aki azt mondta, régóta van a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott.

Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt

– mondta dr. Gerencsér András. „Tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy amit az áldozat mond, nem lehet kitalált történet. Úgy döntöttünk, megtesszük a rendőrségi feljelentést.”

Ha a vádak beigazolódnak, azt a hatályos törvény 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti. Ebben az életkorban mindegy, hogy erőszakkal vagy az áldozat beleegyezésével létesítettek-e szexuális kapcsolatot a sportolók, mivel a lány csak 11 éves volt. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik