Belföld

Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta az afgán férfi

Az Indexet kereste meg egy 22 éves lány, aki állítja, hogy augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit kedden Ausztriában fogtak el. Az afgán férfit azért keresték, mert vasárnap hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt, korábban pedig kétszer is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

A fiatal nő a körözési fotók alapján ismerte fel a férfit, a lap úgy tudja, nincs a rendőrség által említett három áldozat között. A 22 éves nő így emlékszik vissza a történtekre:

Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a WC-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt. Utána kinyitotta az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem.

Ez állítólag egy másik kebabos, mint ahol a szeptember 9-ei eset történt, de ugyanannak a kebabos láncnak, a Döner Kebab Expressnek az üzlete. A nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert azt mondta, még nem heverte ki a dolgot, de a napokban megteszi. A nő a sokk és az este során elfogyasztott alkohol miatt nehezen emlékezett vissza a történtekre, de a Döner Kebab Express cég tulajdonosa is megerősítette az Indexnek, hogy S.B. Ahmad a 22 éves nő által említett augusztusi napon valóban az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik