Belföld

Lecsapott a TEK, elfogták a kámi lövöldözőt

A férfi a gyanú szerint hétfőn délben többször rálőtt egy vállalkozóra a 8-as főút melletti erdős területen.

Tíz órával a lövöldözés után a vasi rendőrök a TEK összehangolt akciójában elfogták a férfit, aki a gyanú szerint hétfőn délben többször rálőtt egy vállalkozóra a 8-as főút melletti erdős területen.

112press szerint a gyanúsított egy huszonéves fiatal, aki egy  munkásokat szállító kisbuszon ült, amikor a TEK lecsapott a járműre, éppen félúton a lövöldözés helyszíne és az orvosi rendelő között, ahova a meglőtt vállalkozó bemenekült.

Az elkövető indítékáról jelenleg nincs információ, de a portál  beszélt a meglőtt üzletember testvérével, aki azt mondta, bátyján életmentő műtétet hajtottak végre. Szerinte a támadó, miután csapdába csalta, ki akarta végezni a 62 éves Fejér megyei üzletembert.

Emberölés kísérlete

A rendőrség kedden reggel közölte, a meglőtt Fejér megyei férfi agancs vásárlása miatt utazott Vas megyébe. Az eladó egy, Szemenye melletti erdős területet jelölt meg találkozási pontként, a számára egyébként nem ismeretlen férfinek.

A terület megközelítésekor a vevő a járművéből kiszállt, majd nem sokkal később lövések dördültek. A férfi fejét, vállát érték a lövések, az orvosi vélemény szerint életveszélyesen megsérült.

Meggyeskovácsi belterületén fogták el a 23 éves férfit, akit  kihallgattak, őrizetbe vettek emberölési kísérlet gyanúja miatt és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik