Belföld

Az MTVA, a TV2 és az Echo TV hírműsorait is díjazták a Parlamentben

Nagy hozzáadott érték, szellemi újdonság.

Még csak első alkalommal adták át a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíjakat, a Kommunikációért Nívódíjat egyből három pályázónak is odaítélték, nem akárkiknek:

  • a közmédia hírszolgáltatása alkotógárdájának,
  • a TV2 Média Csoport Zrt. hírműsorainak és alkotógárdájának,
  • valamint az Echo TV hír- és hírháttér műsorainak és alkotógárdájának.

A nagydíjra a kiírás szerint „a tanúsított minőség és az érték iránt elkötelezett vállalkozások pályázhattak”, egyebek mellett energiahatékonyságért és környezetvédelemért kategóriában, innovációért kategóriában, és Kárpát Hazáért kategóriában is kiosztották.

A díjátadó fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés elnöke volt, aki az MTI tudósítása szerint kiemelte: „csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó termékek, eljárások, szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá, a magyarság erős nemzetté, meghatározó gazdasági központtá válhasson”.

A pályázatot idén a Diamond Szervezőiroda Bt., a Hajnal Húskombinát Kft., a Kömi Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft. és az erdélyi székhelyű S.C. SSM & SIU S.R.L. írta ki, és valósította meg – áll a tudósításban. (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik