Belföld

Soroksári gyilkosság: elkaphatták a gyilkost

Hosszas nyomozás után úgy tűnik, hogy megvan a soroksári futónő gyilkosa.  A 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben elkövetett emberölés ügyében ugyanis a rendőrség tegnap gyanúsítottként hallgatott ki egy férfit.

Kardosné Gyurik Krisztinára 2013 szeptemberében futás közben támadtak rá, majd végeztek vele. A rendőrök a soroksári bicikliúttól néhány méterre találták meg a lemeztelenített holttestét, gyilkosa vagy gyilkosai csak a cipőjét hagyták rajta. A rendőrök két ismeretlen DNS-mintát rögzítettek.

A Blikk arról ír, hogy a megölt nő férjét, és az édesanyját is behívták ma a rendőrségre. Kardos József a lapnak elmondta, hogy azért hívták be, hogy tájékoztassák őt, és a felesége édesanyját, hogy azonosították 2013-ban elhunyt felesége gyilkosát. A sokkot kapó férfi teljesen biztos benne, hogy azt az embert fogták el, aki megölte a feleségét.

A kétgyermekes édesanya életét követelő, az egész országot megrázó gyilkosságról, és az évek óta tartó nyomozás hátteréről ide, illetve ide kattintva bővebben is olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik