Belföld

Mészárosék közvetítik Simicska kedvenc csapatának meccsét

Az Echo Tv közvetíti élőben pénteken este a Telekom Veszprém mérkőzését a szlovén Celje ellen – írja a Népszava. Ez egyrészt a Mészáros tévé profilváltása miatt érdekes, másrészt pedig azért, mert az ellenséggé vált Simicska Lajos kedvenc kézilabdacsapata a Veszprém, melynek mérkőzéseire ki is járt egészen addig, amíg a Mészároshoz kötődő Duna Aszfalt ezt is megvásárolta, Simicska Vip-bérletét pedig már nem újították meg.

A lap információi szerint Klausmann Viktor kap az ECHO-n egy reggeli műsort. Arról is írnak, hogy

a Ripostnak nemsokára vége lehet, hiszen a Bors megvásárlásával nincs értelme fenntartani két teljesen ugyanolyan profilú lapot.

A 444 nemrég arról írt, hogy minden fontosabbnak tartott jobboldali televízió-, rádiócsatornát, nyomatott és online lapot egy ernyőcég, mégpedig a július 31.-én Liszkay Gábor alapította Media Fundamentum Nonprofit Zrt. alá szerveznek be. A Népszava ezt most azzal egészítette ki, hogy Vaszily Miklós nem megy a Fundamentumhoz, korábban az Echo Tévé vezetésére hívták, de a legvalószínűbb, hogy marad a közmédiánál. Az új cég alá viszont beszervezik a Lokált, valamint a Borsot is, marad viszont „külön” egyelőre a TV2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik