Belföld

Zugló adhat otthont az ARC kiállításnak

Nem engedte az állami tulajdonú Városliget Zrt. a budapesti Ötvenhatosok terére az idén már 18. alkalommal megrendezendő ARC közérzeti kiállítást. A kiállítás szervezői így kénytelenek voltak új helyszín után nézni:

Az elmúlt hónapokban, több kezünkön tudjuk csak megszámolni, hány budapesti területtel és kezelőjével próbálkoztunk a 18. ARC kiállítás lehetséges helyszíneként. Pont olyan adottságokkal rendelkező lehetőség, mint a hagyományos helyszínünk, a Városliget és környéke egy sem akadt és hát a döntéshozókkal – már a kommunikáció – sem egyszerű manapság. Viszont most már elmondhatjuk, hogy van egy városrész és annak vezetősége, amely első pillanattól fogva pozitívan és együttműködően állt az ARC kiállítás ügyéhez. (Ezt ezúton is köszönjük a több százezer ARC kiállítás néző és kedvelő nevében!) Így ma már nyugodtan leírhatjuk, hogy az idei ARC kiállítás is – szinte – 100%, hogy Zuglóban lesz! A kerületen belüli, új, konkrét helyszínnel kapcsolatban már egy ideje zajlik az önkormányzat döntés-előkészítése. Nagyon bízunk benne, hogy a jövő héten esedékes, hivatalos döntés után már beszélhetünk a kiállítás idei, új területéről is!  ;) Drukkoljatok!  👏 🙏 ✌️ 😊 😎 🤝 ⏳ ☀️ ⬆️ ☮️ 😅

– írják a szervezők Facebook oldalukon.

A 17. ARC plakátkiállítás egyik pályázata. Fotó: Karancsi Rudolf, 24.hu
Veszélyben az ARC plakátkiállítás
Nem engedi az állami tulajdonú Városliget Zrt. az Ötvenhatosok terére, illetve a Városliget más részeire az idén már 18. alkalommal megrendezendő budapesti kiállítást. A szervezők egyelőre nem tudják, van-e politikai ok a döntés mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik