Belföld

Konok Péter leírta, hogy zajlott a Hír TV-s hatalomátvétel

Konok Péter, a Hír TV Szabadfogás című műsorának egyik rendszeres szereplője Facebookon osztotta meg tapasztalatait a Hír TV-nél történő hatalomátvételről. A posztnak a Tajtékos napok címet adta, de mint írta,

persze aprócska tajtékok egy aprócska diktatúra aprócska médiahullámain.

A posztban írtak szerint kiderült, hogy délelőtt tíz körül még nagyon képlékeny volt a helyzet, a biztonsági őr még beengedte, de egy asszisztens elnézést kért, hogy mégsem lesz adás. Egy kávét azért még kapott.

Konok beszámolt a helyszínen kialakult hangulatról, elmondása szerint miután kiderült, ki lesz az új hírigazgató, egy darabig még ácsorogtak, nevetgéltek.

Aztán elindulunk, Dévényi Pistivel arról dumálunk, hogy mi a teendő. Hogy csináljunk független médiát. Miből? Hát… ha igény lesz rá, talán a közönség támogatja. Nem tudom, én csinálom, amit eddig.

Zárásként megjegyezte, a kocsiban ülve jutott eszébe, hogy eltehette volna az utolsó kávés poharat,

olyan szimbolikus lett volna, egy maszatos, filléres műanyag pohár, horpadt (mindig nyomorgatom őket), egy aprócska médiaháború aprócska, szánalmas ereklyéje. Hogy még kaphattam egy kávét, de már alig. Holnap is lesz nap, holnap is lesz rendszerkritika. Majd máshol jártatom ugyanúgy a pofámat.

A teljes poszt itt olvasható.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik