Belföld

Letartóztatták a 20 éves lányt kifosztó, majd kegyetlenül megalázó borsodi férfiakat

A Miskolci Járásbíróság villámgyorsan letartóztatta azt a két férfit, akik alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy kifosztották majd szexuálisan bántalmazták a 20 éves lány ismerősüket.

Mint arról korábban beszámoltunk a két férfi július 23-én éjfél körül ismerkedett meg a sértett lánnyal Miskolcon egy dohányboltnál.Ezt követően italt vásároltak, majd elmentek sétálni a városba.

A két férfi ezután felajánlotta a lánynak, hogy a szórakozást az egyik dűlőben levő hétvégi házukban folytassák. Beültek az egyik gyanúsított autójába, a hétvégi házban tovább italoztak, majd lefeküdtek aludni.

Reggel az egyik férfi meggyanúsította a lányt, hogy elvette a pénztárcájában levő pénzt és betörte a tv-je kijelzőjét, mire a lány is kiabálni kezdett vele, hogy ő vette el a pénzét, mobilját és adja vissza neki.

Ekkor a két férfi bántalmazni kezdte a lányt, megfenyegették, hogy megölik, majd ragasztószalaggal összekötötték a kezét és a lábát. A lány a bántalmazás során folyamatosan kérte vissza a pénzét és telefonját, de a két gyanúsított ezt nem tette meg A két férfi ezután a lány szemét és száját is leragasztotta ragasztószalaggal, majd betették a gépjármű rakterébe és megálltak az egyik bekötőútnál.

Ekkor a lánnyal szemben szexuális erőszakot is megvalósítottak egy idegen tárggyal, majd kidobták az autóból. A lány úgy szabadult ki, hogy egy öngyújtóval elégette a lábán lévő ragasztószalagot, majd 20 perces gyaloglás után találkozott valakivel az úton, akitől segítséget kért.

A két férfi akár 12 év börtönt is kaphat, ha beigazolódik a bűnösségük. Mivel jó esély van arra, hogy a két gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, és megpróbálná eltüntetni a bizonyítékokat, ezért a bíróság a letartóztatásukról döntött. A végzés nem jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik