Belföld

Fé­nyes nap­pal csapott le a ve­res­egy­házi sza­tír

A városban rettegnek. A férfi többször próbálkozhatott, a rendőrség egy bejelentést kapott.

A Bors szerint múlt hétfőn fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves nőt Veresegyházán. Az erdőkertesi vasútállomásra tartott egy  nyolc órakor induló vonathoz, amikor a Revetek utca utáni erdős részen rátámadtak.

Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire

– mondta a lapnak az állomás dolgozója, aki kihívta a rendőröket és a mentőket. A fiatal nő a vasúti pénztárban várta meg a szüleit.

Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is

– idézte fel az asszony, akit a rendőrök is kihallgattak.

A megerőszakolt nő édesanyja a Facebookon azt írta, hogy lánya élete hajszálon múlt, ezért azt kérte, mindenki jobban figyeljen a másikra.

Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, ko­szos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús em­bereket jelentsétek a rendőrségnek!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a lappal közölte: szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

A támadás napján a rendőrök a Revetek utca több házába becsöngettek, próbáltak információkat gyűjteni. Közben a közösségi médiában többen is írták, hogy néhány nappal korábban teljesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén, de arról a rendőrségre nem érkezett bejelentés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik