Belföld

Luxusprostikat közvetített a Seychelles-szigetekre

A vádirat szerint a férfi 2011. év végén, illetve 2012 nyarán összesen négy magyar nőt közvetített ki külföldi ügyfelek részére különböző külföldi helyszínekre azért, hogy ezáltal ő maga is rendszeres haszonra tegyen szert.

A kiközvetített nőknek már a megrendelő férfi előtti megjelenésért, „rendelkezésre állásért”, és a férfiak szórakoztatásáért is fizettek, ha pedig a megrendelő a vádlott által közvetített nők közül valakit kiválasztott, és tőle szexuális szolgáltatást is kért, annak ezért a fenti alapösszegen túl külön díjat fizettek.

A nők által nyújtott szolgáltatásokért járó összegből – vagy a kiközvetített nők, vagy a megrendelők – a vádlottnak meghatározott százalékot fizettek.

A vádlott minden alkalommal több napra közvetítette ki a nőket többek közt Londonba, Marokkóba, Seychelles-szigetekre. A nők a külföldi munkával fejenként  napi 500 EUR összeget is simán megkeresték. A kapott összegnek a vád szerint jellemzően a 20-30 %-át adták át a vádlottnak.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a férfit 4 rendbeli üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével vádolja, amely esetben a büntetési tétel felső határa hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik