Belföld

Ha kinyitja a hűtőt, az üres polcokról Soros György képe vigyorog vissza

Soros György New York-ban, a német cégekben, Magyarországon, a spájzban, a hálószobákban is ott van. Soros kukorékol reggel a kakassal, ő sír fel a biciklivel eleső kisgyerek helyett. Hajnalban Soros György süt ránk le a nap helyett.

Egészen durva beszédben leplezte le Nacsa Olivér Lőrinc, a KDNP frakció szóvivője, hogy Soros György meseszerű, már már képzeltnek tűnő hálózata hol mindenhol ott van.  Nacsa Olivér Lőrinc szerint a Soros-szervezetek az elmúlt időszakban többször is lebuktak, hogy támogatják, aktívan segítik a migrációt, nem egyszer tisztességtelen, akár törvénytelen eszközökkel. Hogy mik voltak ezek a törvénytelen, tisztességtelen eszközök, arról nem beszélt, mert ezeket ő is csak kitalálta.

A Nyílt Társadalom Alapítvány a napokban New Yorkban lobbizik, ahol jelenleg is zajlik az ENSZ migrációs csomagjáról szóló vita – mondta Nacsa Lőrinc. Az ENSZ migrációs csomagja egyébként nem törvény, nem kötelező senkire nézve, bármi is van benne.

Soros György emberei ott vannak mindenhol, az ENSZ különböző intézményeiben, az Európai Parlamentben, a brüsszeli bizottságban is. Ezeken a helyeken folyamatosan javaslatokkal segítik az illegális migráció legalizálását, mondta Nacsa Olivér Lőrinc. Sajnos ez sem igaz, hiszen nincsenek ott és nem segítik, még csak halvány tervek sem léteznek az illegális migráció legalizására.

Nacsa szerint nemrégiben egy hangfelvételből az is kiderült, hogy Magyarországon is, a magyarországi bevándorlás-politikát is minden eszközzel meg szeretnék változtatni. Nem tudni, milyen hangfelvételre gondol, vagy hogy bárki bármit meg akarna változtatni, és persze mindegy is lenne, hiszen a Fidesz-KDNP-nek kétharmada van a parlamentben.

Az egyetlen valóban érdekes dolog a beszédből, hogy a német cégeknek ezek szerint nem tetszik a magyar kormány újnyilas tempója, mert Nacsa azt mondta, a hazánkban működő német cégeken keresztül akarták zsarolni a magyar kormányt, veszélyeztetve ezzel több tízezer honfitársunk munkahelyét, megélhetését.

Nacsa szerint Magyarországon legalább kétezer „Soros-katona” dolgozik, ezt a Soros-alap pénzügyi vezetőjétől tudni lehet. Nem ezt lehet egyébként tudni, hiszen az említett interjúban a volt pénzügyi vezető (még csak nem is a Soros-alapé) a kétezer dolgozót a teljes bolygóra értette, és a felvételt ugyanaz az izraeli magántitkosszolgálat végezte, akik Bayer Zsolt Magyar Időkben megjelent cikkeihez is adták az alapanyagot.

Nacsa szerint olyan bevándorlást támogató szervezetek dolgoznak itt, mint a TASZ, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Migration Aid vagy a Transparency International, ezek a maguk módján mind segítik a migrációt. Ezek a szervezetek persze valójában nem támogatják a migrációt, van köztük olyan is, amelyik még jogsegélyt sem nyújt ezzel kapcsolatban.

A szóvivő azt mondja, azt látják, hogy a Soros-hálózat nem adja fel, a Soros-terv végrehajtását meg akarják valósítani, Európa keresztény kultúráját el akarják törölni, politikai, pénzügyi érdekekből teljes népességcserét akarnak végrehajtani. Pedig ezek a dolgok még annak a Soros-tervnek sem voltak részei, amelyet eleve a Fidesz talált ki. Soros György a cikkeiben szigorú határőrizetről beszélt, meg hasonlókról, de igazából mindegy is, mi a valóság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik