Közélet

Megszólalt Erdei „1983” Sándor, aki kihívta Erdei „Rokker Zsolti” Sándort Miskolcon

Ismerje meg a képviselőjelöltet, akinek nincs mondanivalója a választók számára!

Megírtuk korábban: a miskolci időközi önkormányzati választáson két Erdei Sándor is indul.

Az egyik a Rokker Zsoltiként ismert humorista, aki a helyi közélet aktív szereplője, és felsorakoztak mögé az ellenzéki pártok. A másik egy rejtélyes férfi, akiről a hvg.hu annyit derített ki, hogy nincs sok köze a borsodi megyeszékhelyhez, Nyékládházán él és Tiszaújvárosban dolgozik.

A szavazólapon annyi különbözteti majd meg őket, hogy feltüntetik születési évüket: „Rokker Zsolti” 1976-ban született, a rejtélyes Erdei Sándor pedig 1983-ban. Ám nem nehéz kitalálni, hogy az utóbbi jelölt megzavarhatja a kevésbé tájékozott választókat, és arra már gondolni sem merünk, hogy ez a fideszes jelöltnek kedvezhet.

Szerdán végre megszólalt az 1983-as Erdei Sándor, közleményt küldött a sajtónak. Ebből az derül ki, hogy képviselőjelölttől szokatlan módon nem keresi a nyilvános szereplés lehetőségét, pedig azt gondolná az ember, hogy ha valaki indul egy választáson, minden lehetőséget megragad, hogy eljuttassa üzenetét a szavazókhoz. Erdei „1983” Sándor ezt írta:

A választási kampány során, magam szeretném meghatározni, hogy hol, mikor és milyen módon ismertetem programomat. Megkérem az érdeklődő sajtó munkatársait, hogy ezt a kérésemet tartsák tiszteletben! A politikai pártok tagjait, képviselőit pedig arra kérem, hogy a magánéletemet ne zavarják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik