Belföld

Lekapcsolták a váci vasútállomáson a Márianosztráról megszökött rabokat

Villámgyorsan elfogták a rendőrök azt a két rabot, akik munkavégzés közben szöktek meg a Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területéről hétfőn – tudta meg a 24.hu. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője, Orosz Zoltán lapunknak azt mondta , hogy a két rabot a váci vasútállomáson kapták el.

Néhány óra leforgása alatt a váci vasútállomáson a rendőrség munkatársai fogták el azt a 29 és 30 éves szabadságvesztését töltő férfit, akik a börtön reintegrációs, foglalkoztatási programjában vettek részt és 2018. június 25-én a déli órákban szöktek meg a Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területéről.

– közölte Orosz Zoltán

Mint arról korábban beszámoltunk a két rab a börtön reintegrációs foglalkoztatási programjában vett részt a Pest megyei településen, amikor meglépett a munkavégzés helyszínéről. A pár órás kitérő alighanem jó néhány év plusz börtönbüntetést jelent majd nekik.

Úgy tudjuk, hogy a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának parancsnoka dicséretben fogja részesíteni az elfogásban részt vevő rendőröket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik