Belföld

Irgalmatlan pofont kevert le a mentősnek egy részeg nő Budapesten, mert felébresztette

Egy férfi kérte kétségbe esve a mentők segítségét pénteken hajnalban Budapesten. Barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, sőt ébreszthetetlenné vált, írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A bejelentő pár kudarcba fulladt ébresztési kísérlete után végül a gyorsan kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is. Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak

– áll a posztban.

A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította az elhivatott szakembert.

Miután az alpári szavak süket fülekre találtak, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló mentősnek.

Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

GIGANTIKUS TASLIVAL KÖSZÖNTE MEG A MENTŐK SEGÍTSÉGÉT EGY NŐ Egy férfi kérte kétségbe esve a mentők segítségét ma…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2018. június 22., péntek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik