Belföld

Súlyos testi sértéssel vádolják az újságírót megverő biztonsági őrt

A vádirat szerint tavaly október 15-én az esti órákban a gyorsétterem egyik vevője és az étterem két alkalmazottja között szóváltás alakult ki, mert a férfi a kérése ellenére sem kapta meg a vásárlók könyvét.

Mint arról korábban beszámoltunk a pultos, majd az időközben előkerülő üzletvezető is azt mondta, nincs panaszkönyv az étteremben, annak ellenére, hogy kötelező. Aztán felbukkant a biztonsági őr, és megkérdezte az üzletvezetőt, hogy dobja-e ki a panaszos vendéget az utcára. Az üzletvezető igennel felelt.

Az őr végigráncigálta a vendéget az éttermen, kilökte az utcára, majd ököllel az arcába ütött. Az újságíró ekkor elővette a telefonját, és közölte az őrrel, hogy vissza fog menni az étterembe, és megkérdezi az üzletvezetőt, hogy mindig így kezelik-e a panaszos ügyeket, és közben végig videózni fog.

Az őr ezután többször megütötte a vendéget, aki rendőrt hívott. A bántalmazás miatt a sértett zúzódásos sérüléseket szenvedett az arcán, ugyanakkor a bántalmazás módja és ereje súlyosabb sérülések okozására is alkalmas volt.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Egyrészt én vagyok az, aki tényleg rajong a KFC-ért, mert az omlós panír, meg a 11 titkos fűszer, és ezt a vonzalmam nem…

Közzétette: Zoltán Szabó – 2017. október 16.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik