Belföld

Gumilövedékkel és festékpatronnal lövöldöznek az autókra a Ferihegyi gyorsforgalmin

Festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöznek az autósokra a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, írja a Blikk. A lapnak egy férfi arról számolt be, hogy furgonja oldalát terítette be a vörös festék, de volt olyan autó is, aminek a szélvédőjét borította be az anyag.

A rendőrség egyelőre nem találja az elkövetőket, a Vecsés Települési Polgárőr Egyesület azonban figyelmeztet mindenkit:

az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról paintballal és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!

A lapnak nyilatkozó férfi értesítette a rendőrséget, rá egy taxiból lőtt valaki nitrofestéket a XVIII. kerületi Nefelejcs utcában. Elmondása szerint először azt hitte, a taxi oldalról nekiment, majd észrevette, hogy valami vörös folyik le a kocsi oldaláról. A taxi ezután padlógázzal leelőzte.

A rendőrség egy hónap után felfüggesztette a nyomozást, a taxitársaságot ugyan megkeresték, de mivel a férfi nem emlékezett a teljes rendszámra, nem találták meg a járművet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, de az „nem adott értékelhető eredményt”. Összesen öt, a környéken történt hasonló támadás ügyében nyomoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik