Belföld

Több mint négy évig üzemeltettek kupit a sükösdi fogadóban – vendégként jelentették be a lányokat

prostitualt(210x140)(2).jpg (utcalány)
prostitualt(210x140)(2).jpg (utcalány)

A Bajai Járási Ügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt vádat emelt egy 63 éves bajai férfival és hat társával szemben, akik négy és fél éven át egy sükösdi fogadóban bordélyházat üzemeltettek.

A 63 éves bajai férfi 2013 januárja és 2017 júniusa között egy betéti társaság nevében bérelte a kerítéssel körbevett, vaskapuval zárt, kamerával ellátott sükösdi fogadót, amelynek emeletén négy kisméretű szoba volt. A férfit a fogadóban pultosként és biztonsági őrként dolgozó társai segítették a bordélyház működtetésében.

A férfi határozta meg kötelező érvénnyel a szexuális szolgáltatások díjait, a bevétel felosztását és elszámolását is. Felesége felügyelte a kupiban dolgozó nőket és összesítette a prostitúcióból származó napi, havi és éves jövedelmeket. A bordélyházban általában 3-5 nő kínálta a bájait, akikkel szerződést kötöttek azt a látszatot keltve, mintha csupán szállóvendégek lennének.

A bordélyházba érkező férfiaknak a zárt nagykapunál csöngetniük kellett. Amennyiben a kamerát figyelő biztonsági őrök mindent rendben találtak, bekísérték a vendégeket a bárba, akik az ott ülő vagy a köríves pódiumon táncoló nők közül választhattak. Ezután a vendégnek a pultosnál ki kellett fizetnie egy óráért 15.000,- Ft-ot, majd az őrök odaadták a szobakulcsot a kiválasztott nőnek, aki a vendéggel felment az emeletre. Ha a kifizetett 1 óra letelt, az őrök jelzésül bekopogtak, és amennyiben a vendég tovább igényelte a szolgáltatást, lement a földszintre, majd az összeg újbóli kifizetése után maradhatott. A pénzből a prostitúciós tevékenységet folytató nőknek 7.000,- Ft járt, attól függően, hány óra szolgáltatást végeztek az éjszaka folyamán. Ezt a pultosoktól záráskor kapták meg.

A 63 éves vádlott telefonon és személyesen rendszeresen felügyelte a bordélyházat: a „Hány pezsgő fogyott?” kérdéssel rendszeresen az iránt érdeklődött, hány óra szolgáltatást vettek igénybe, ezáltal mennyi a napi bevétele.

Az ügyészség összesen három férfit és négy nőt bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádol, és velük szemben börtönbüntetés kiszabására tesz indítványt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik