Belföld

Nem ígér semmit a Tesco fagyifronton

Írtuk pár napja, hogy gond van a Tescókban az áruellátással. A félkész termékeknél (pékáruk) és a fagyasztott áruknál találkozhatnak a vásárlók üres, vagy alig töltött polcokkal.

Baj van a Tescókban az áruellátással
A félkész és fagyasztott áruknál lehetnek üres polcok.

Az áruházlánc azzal indokolt, hogy  a vásárlók jobb kiszolgálása érdekében a közelmúltban átalakították a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját, és bár úgy ítélték meg, az előkészítés gondos volt, mégis nem várt problémák adódtak.

Hogy ez mit jelent, jól érzékelteti a fotó, amit csütörtök késő délután készítettünk a vecsési áruházban, a fagyasztóládáknál (+ kiemelt kép):

Azóta eljutott hozzánk olyan pletyka, hogy becsődölhetett az áruházláncot eddig félkész és fagyasztott árukkal ellátó cég, ezért van gond. Olyat is hallottunk, hogy a kínálat helyreállításánál először a nyáron igen keresett fagyira koncentrálnak, így a többi mirelitterméknél hosszasabban is fennmaradhat az áruhiány. Rákérdeztünk, igazak-e ezek a hírek. 

Megismételték, hogy a közelmúltban átalakították a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját, de megtudtuk azt is, hogy szolgáltatópartnert váltottak. Csődről viszont szó nincs, hanem megpályáztatták a logisztikai szolgáltatást, és ennek következménye volt a partnercsere.

A válaszból az is kiderült, hogy lépésről-lépésre állhat helyre a teljes korábbi  pékáru és mirelitkínálat. Megerősítették, hogy a fagylaltkategória teljes elérhetőségének visszaállítása elsőbbséget élvez. De hogy mikorra lehetnek újra tele a polcok, pultok, arra nem tértek ki, vagyis nem ígértek semmi konkrétumot. Viszont biztosítottak róla, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megszokott termékválaszték mielőbb elérhető legyen. És még egyszer elnézést kértek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik