Belföld

Kijött a börtönből, majd betört a kocsmába

rablo(1)(210x140)(1).jpg (rabló)
rablo(1)(210x140)(1).jpg (rabló)

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség három hónap alatt háromszor állította bíróság elé azt a többszörös visszaesőnek minősülő elkövetőt, aki február közepi szabadulása után három alkalommal is lopott. Az ügyészség indítványa alapján a vádlottat a Tatabányai Járásbíróság előbb 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, majd 1 év börtönbüntetésre ítélte. Az ítéletekkel szemben a vádlott enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Ezt követően a férfi  2018. április 29. napjáról 30. napjára virradóan Oroszlányban egy italkimérő bejárati ajtaját rúgta be, majd onnan 2.000 Ft váltópénzt, és 15.000 Ft értékű szeszes italt  tulajdonított el, az italokat értékesítette.

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján az elkövetőt a Tatabányai Járásbíróság előbb előzetes letartóztatásba helyezte, majd a 2018. május 30. napján tartott tárgyaláson 1 év 4 hó börtönbüntetésre, 2 év közügyek gyakorlásától eltiltásra, valamint a  bűncselekmény során szerzett vagyon elkobzására ítélte. Az ítélettel szemben a vádlott fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik