Belföld

Előzetesbe kerül a kegyetlen gyáli autós leszámolás három tagja

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett három férfi előzetes letartóztatására, akik a társaikkal egyik haragosukat gépkocsikkal üldözték, leszorították az úttestről, majd rátámadtak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a bűnügy gyanúsítottjainak családja és a sértett között korábban vita támadt. A sértett férfi május 26-án délután Gyálon autózott. Nyolc gyanúsított, nyolc férfi három kocsival a nyomába eredt. A gyanúsítottak egyik autója megpróbálta leszorítani a sértettet az útról. Az üldözött férfi azért, hogy az ütközést elkerülje, az útszéli árokba hajtott.

A gyanúsítottak egy másik gépkocsival úgy hajtottak az árokba zuhant autónak, hogy a jármű vezető oldali ajtaját teljesen elzárták. A gyanúsítottak kiszálltak a gépkocsikból, és az autójában ülő sértettre támadtak. Egyikük egy karddal a sértett felé szúrt, másikuk egy gumilövedékes fegyverrel rálőtt. Társaik különböző szúró- és vágóeszközökkel támadták a férfit, majd elhajtottak.

Három, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi esetében okkal lehet tartani attól, hogy szabadon hagyva összebeszéléssel, tanúk befolyásolásával veszélyeztetnék a nyomozás sikerét, és annak a veszélye is fennáll, hogy újabb bűncselekményt követnének el. A Pest Megyei Főügyészség ezért indítványt tett a három gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik